Coaching af unge

For dig mellem 14-25 år.

  • Føler du, at du ikke er god nok, som du er?
  • Eller har du fornemmelsen af, at du er anderledes end dine venner, og at de har mere styr på tingene end dig?
  • Har du en travl hverdag og har du svært ved at overskue alt det, du skal nå?
  • Er du plaget af eksamensangst?
  • Er du træt af at gå i skole, eller i tvivl om, hvilken uddannelse, du skal tage?

Ungdomsårene kan være en vanskelig periode at komme igennem, og der er rigtig mange unge, der har det lige som dig. De kæmper med lavt selvværd og stress, eller har problemer i forhold til identitet, venskaber, familierelationer, kærrester eller uddannelse.

Coaching kan hjælpe dig med de svære valg

Jeg har arbejdet med coaching af unge siden år 2000, og jeg kan hjælpe dig til igen at få glæden og overskuddet tilbage. Gennem coaching samtaler kan jeg hjælpe dig til at blive klogere på hvem du er, og hvorfor du går rundt og føler dig anderledes, så du igen kan få følelsen af, at du gør det rigtige, og du er god nok.

Som uddannet lærer og vejleder kender jeg også til både eksamensangst og de svære beslutninger, der kan være forbundet med at vælge uddannelse, når der er så mange valgmuligheder. Lad mig hjælpe dig. Med simple teknikker kan jeg lære dig, hvordan du bliver i stand til at vise dit fulde potentiale, når du skal til eksamen. Jeg kan også coache dig, så du får afklaret, hvad der er vigtigt for dig og hvilke ønsker du har til din uddannelse og dit fremtidige arbejdsliv.
Jeg har hjulpet mange unge igennem coaching samtaler, og her kan du læse, hvad nogle af de unge synes om coaching af unge forløbet.

Hvad er coaching?

Et coaching forløb er individuelle samtaler, der tager udgangspunkt i lige præcis det, du har brug for hjælp til. En samtale varer 60 minutter, og som oftest er 3-5 coaching samtaler nok til at hjælpe dig videre.

Det første, vi tager fat i, er at skabe et overblik over din situation, og hvilke problemer du har. Derefter snakker vi om, hvilke ændringer du ønsker, og hvilket mål du gerne vil arbejde hen i mod. Vi snakker om hvilke forhindringer, der kan være for, at du når dit mål, og du får nogle konkrete redskaber, der hjælper dig til at komme fri af problemerne. Det hele foregår i dit tempo og ud fra dine behov. Alt vi snakker om er fortroligt, og jeg har naturligvis tavshedspligt.

Har du fået lyst til at vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at ringe til mig på tlf. 22 91 96 97 eller sende mig en e-mail: bente@nlp-potentiale.dk