Huset til den store familie – dine og mine børn – eller måske din virksomhed.

Huset på Gudrunvej 6 er en dejlig familiebolig til den lidt større familie. Huset indeholder 4 værelser, 2 stuer – hvoraf den ene evt kan laves om til 2 værelser, stort køkken all-rum og kælder med masser af opbevaringsplads samt et pænt opholdsrum og billardstue.

Gudrunvej er beliggende i det skønne Pilshuse, hvorfra der kun er 1 km til centrum eller marinaen. Her er ikke mindre end 270 m2 – 6 værelser – fordelt med 90 m2 på alle 3 plan. 180 m2 er registreret som bolig og 90 m2 kælder. Dertil kommer en dobbelt garage, overdækket cykelskur og udhus.

Haven er afskærmet med hæk og stakit, og indeholder mange gode hyggelige kroge, 2 overdækkede terrasser, samt et dejlig stort gammelt drivhus som nu er isoleret og primært bruges som orangeri. Huset ligger højt og fra stue og altan på 1. sal er der en fantastisk udsigt mod syd.

Huset har endvidere en rigtig god placering i forhold til motorvej og offentlig transport. Bybussen holder ca 100 m fra hoveddøren og der er kun 2 km til stationen, hvorfra togene kører til såvel København som Århus hver 1/2 time.

Der er flere gode indkøbsmuligheder i nærheden samt børnehave/vuggestue i gåafstand og flere gode skoler samt gymnasium i cykelafstand.

Se plantegning over Gudrunvej 6 her:
Plantegning
– og læs om husets specifikationer inkl. pris her

Huset sælges privat, men naturligvis med fuld advokatbistand. Vi glæder os til at vise dig huset, og tag endelig fat i os, hvis du har nogen spørgsmål. Vi kan kontaktes på følgende numre:

Bente tlf. 22 91 96 97 mail: bente@bentebrandstrup.dk

Lars Henning tlf. 24 27 26 89 mail: lhbr@bentebrandstrup.dk

Med venlig hilsen

Bente og Lars Henning Brandstrup

Kontakt os for mere info eller bestil en fremvisning