Husets indretning:

Køkken

Stueplan: entre med klinkegulv samt trappe til 1. sal og nedgang til kælder. Stort køkken-alrum med klinkegulv, stort værelse og stue med Pergotrægulv, teknikrum med vaskemaskine og tørretumbler samt badeværelse med bruseniche.

På 1. sal er der en stor repos som pt bruges til kontor, soveværelse med skabsvæg, 2 gode børneværelser samt lys og hyggelig stue med en fantastisk udsigt mod syd samt en lille mellemgang med udgang til stor altan ligeledes med den skønneste udsigt.

Kælderen er opdelt i 2 hvor den forreste del rummer et stort lyst opholdsrum samt adgang til billardlokale. Denne del af kælderen har klinkegulv og trælofter, og har for os dannet rammen om mange gode sammenkomster med venner og familie. Den bageste del af kælderen er indrettet til hobbyværksted og opbevaring – her er blandt andet opsat reoler som i målene passer til indsætning af flyttekasser.

Haven:

Have

Husets beliggenhed forrest på grunden giver plads til en stor velindrettet og meget privat have som er omkranset af hæk. Haven indeholder en stor nyanlagt græsplæne samt et stort flisebelagt område, som giver plads til flere gode hyggekroge – heraf 2 under tag. Haven indeholder også frugttræer og gode bærbuske.

Haven indeholder også et stort 20 m2 drivhus, som i dag er indrettet som orangeri, med fast sidevæg og tagbelægning således at halvdelen af drivhuset er isoleret.

Forrest på grunden er der endvidere anlagt en dobbeltcarport som er integreret med cykelskur og et mindre haveskur, med plads til opbevaring af haveredskaber mv.

Plantegning

Kontakt os for mere info eller bestil en fremvisning